Byggstäd i Umeå

Hej hopp kaffekopp!

Just nu är jag och den städfirman jag jobbar på och gör byggstäd på ett nybygge i Umeå. De har byggt ett nytt radhus och har anlitat oss för att ordna med byggstäd. När man bygger nytt och även utför stora renoveringar så blir det ju mycket slipdamm och liknande som kräver lite andra resurser än en vanlig städning. Vi har särskilt anpassade produkter och redskap när det kommer till byggstäd för det är ju mycket grövre dammpartiklar och andra byggrester som ska städas bort än till exempel på en veckostädning. Det är lite tyngre och svettigare än andra former av städ men samtidigt är det roligt att jobbet är så varierande. Det blir ett skönt sätt att avsluta veckan innan man får helg.

Det är roligt att se när det byggs nya bostäder i Umeå och jag tror att mycket har att göra med att det är en stad som blivit väldigt populär att studera i. Sen är det många so trivs så bra att de stannar och då behöver det mer än bara studentlägenheter. Jag trivs jättebra i Umeå och tror aldrig jag skulle vilja flytta här ifrån. Vi flyttade hit med min familj när jag var liten så jag minns inget annat. Det är fin natur och härliga människor, vad mer kan man önska sig? Nu är fikarasten slut så jag får avsluta det här blogginlägget, men jag ville bara kika in och skicka en hälsning egentligen. Hoppas ni har en fin fredag och att ni får en underbar helg.

?Och ett litet tips angående byggstäd, tänk på att er vanliga dammsugare inte är anpassad för att hantera byggdamm och sådana saker. Dess filter och så är inte till för det utan för ”vanligt damm”. Använder man en vanlig dammsugare då så riskerar man att dammsugaren går sönder. Ta hand om er!