Ett tips för en smidigare flytt

God förmiddag och välkommen! Eftersom jag har märkt att ni gillar mina rekommendationsinlägg tänkte jag skriva ett sådant idag. Det kommer handla om en flyttfirma i Haninge vid namn M.E.S Flytt & Städ, av dem fick jag hjälp med min flytt för ett litet tag sedan.

För ett tag sedan var det dags för mig och min pojkvän att flytta till en ny lägenhet, något som vi länge hade längtat efter. Eftersom vi bor långt ifrån bådas familjer blev det att vi fick ta hand om flytten själva, det var dock inget som gjorde att vi greps av panik. En anledning till att vi inte greps av panik var för att vi redan hade varit i kontakt med en flyttfirma i Haninge för att få deras hjälp med själva flyttandet av alla saker. På så sätt blev det inte för mycket för oss att ta hand om själva. Det var på sätt och vis redan ganska mycket för oss att ta hand om, det var ner- och uppackning av alla saker och flyttstädningen som behövde göras. Därför tyckte vi båda att det var väldigt skönt att vi tog hjälp med själva flyttandet, det underlättade faktiskt väldigt mycket för oss. Tack vare den fantastiska hjälpen vi fick av dem blev flytten ganska smidig, det tog inte alls lika lång tid som det hade gjort om vi tog hand om allt själva. All den hjälp som vi fick var helt underbar, vi fick ett bra bemötande och flyttgubbarna såg till att vara försiktiga och strategiska för att inget skulle gå sönder och för att flytten skulle bli så snabb och smidig som möjligt. Med tanke på att vår flytt blev så smidig när vi tog hjälp av dem kan jag ge ett tips till er som i framtiden kommer flytta, ta hjälp av en flyttfirma. Om ni vill ta hjälp av en flyttfirma i Haninge tycker jag verkligen att ni borde vända er till M.E.S Flytt & Städ.